Over deze website

Op deze website schrijf ik als socioloog en docent maatschappijleer over sociale kwesties die mij aan het hart gaan. Zoals eerlijke economie. In de kapitalistische groei-economie versterken milieuproblemen, toenemende sociale ongelijkheid en het falende bankensysteem elkaar. Hoe kunnen we dat doorbreken?  In mijn tienjarige werkzaamheid als gemeenteraadslid voor GroenLinks in Alkmaar zag ik hoe de politiek daarbij werkt, ten goede of ten kwade. Ik schrijf ook over mijn persoonlijke filosofie. Wat zie ik als mijn levensmissie? Welke boeken, mensen en ervaringen inspireren mij daarbij?

De thema’s waar ik het meest over schrijf staan in het menu bijna bovenaan de thuispagina. Een overzicht van alle thema’s of categorieën waarover ik regelmatig schrijf vindt u helemaal onderaan op de pagina. Ook  schoonheid is een van mijn thema’s. Hier plaats ik onder meer zelfgemaakte natuurfoto’s.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s